torsdag den 17. marts 2011

Er den til piger...?


Jeg har lavet denne her hue til Sylvester (eller kyse, hvis man spørger Kim), men vi er vist ikke helt enige om det er en drengehue eller en pigehue... Gæt selv hvem der mener hvad! Jeg tror den ender med at blive liggende i skuffen, desværre...


8 kommentarer:

 1. Den er da for fed! men kunne måske godt have folk mistænkt for at tro at Sylvester er en pige hvis han får den på(det er det lyserøde/røde bånd der er synderen)... ;)

  SvarSlet
 2. TUSIND tak Kamma:-) Men jeg tror også du har ret... Jeg må få en pige engang så jeg kan få afløb for pink:-) Heldigvis har jeg fundet en sød lille pige der kan bruge den:-)

  SvarSlet
 3. Den er i hvert fald SUPER fin... Du er simpelthen alt for sej :0). Glæder mig til at se hvad du ellers finder på af farver! Jeg må dog give Kim ret denne gang... Hi hi.

  Jeg håber at i har det godt!

  Kæmpe krammer

  SvarSlet
 4. Tak Maria, du er sød:-) Og jeg har også givet ham Kim ret nu... Det er nu sjovt at se det selvtilfredse smil der breder sig når en mand får ret:-):-)
  Jeg ringer i løbet af weekenden
  Kram

  SvarSlet
 5. Den er helt fantastisk fin!!! Men jeg tilslutter mig koret; den er til piger :-) <3

  SvarSlet
 6. Kim Rahbek Schou17. marts 2011 kl. 21.29

  Tralalalalala

  weeeeeeeeeeee

  SvarSlet
 7. lyder som der er en fantastisk heldig lille pige derude - skulle du få lyserød trang har jeg et styks pige der garanteret bliver vældig glad for endnu flere pinke/lyserøde sager:)

  SvarSlet
 8. Tak Kamma, og du kan tro jeg nok skal tænke i din retning hvis jeg får forvildet mig ud i noget pink igen:-)
  Rigtig god weekend:-)

  SvarSlet