onsdag den 30. marts 2011

Ny frisure...

Jeg kan ligeså godt sige det med det samme, jeg er ikke kommet til at ligne Helena C, men til gengæld er jeg kommet til at ligne mig selv igen, og det er på en måde også meget rart..... Sådan en omgang graviditet/fødsel/barsel får altså sat nogle ting over styr!!

Nå, men her er vi så, mig, min nye frisure og Sylvester med hans mangel på samme (satser stærkt på at der kommer en rigtig pæn frisure en dag:-))

5 kommentarer:

 1. hihi, ja, lidt af en kontrast mellem dit hår og sønnikes. Dit ser nu i øvrigt meget, meget smukt ud. Ville selv ønske mig at mit kunne blive langt som dit. Pandehåret klæder dig også :)

  Mange tak for mail, tror det minder lidt om den metode jeg har forsøgt anvendt og efterhånden er der nogenlunde lykke, synes bare det bliver en anelse skævt på bagsiden :( Har set nogle vejledninger hvor de først syer på vrangen, men på samme måde ellers, så det skal afprøves snarest! :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord:-)
  Og held og lykke med skråbåndet, som du også kan se nu, så har jeg taget det skridtet videre og lavet en lille "guide til skråbånd" med billeder:-)
  Jeg er sikker på du bliver super sej til det, glæder mig til at se hvad der sidder fast på det lille ærme:-)

  Kh Ninna

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint smukke... Jeg håber at du nød bare at sidde i frisørstolen og blive nusset om og gjort lækker ;0). Så er du simpelthen klar til påske, 30 års fødselsdag og sommer... Skønt!!!

  Rigtig god dag! Kram

  SvarSlet
 4. Camilla og Oscar30. marts 2011 kl. 17.19

  Hvor ser du bare rigtigt godt ud :)

  SvarSlet
 5. 1000 tak, hvor er i søde:-) Føler mig også som et helt nyt menneske:-) Det er som om alt ens tøj bliver smart igen med en ny frisure:-)

  SvarSlet