søndag den 27. marts 2011

Søndag...

Vi har haft en tiltrængt weekend med afslapning på alle måder, håber i andre også har nydt weekenden :-) Her i hytten skal vi vist alle tidligt i seng i aften, nu hvor vi har "mistet" en time...
Billederne er en blandet landhandel taget de sidste par dage... Det øverste er vist et slags selvportræt.
I morgen skal jeg til frisør, jeg er MEGET optimistisk og tager et billede med af Helena Christensen, hun har nemlig så pænt hår:-)

5 kommentarer:

 1. ELSKER det billede med smykkerne :) Rigtig fedt taget :) Det bliver fedt med håret.. hvis du kommer til at ligne Helena, så vil jeg også have billedet med til frisøren!

  Knus

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  Hvis du vil hjælpe mig med at vælge et navn, må du meget gerne sætte din stemme på min blog :) Det ville jeg blive rigtig glad for.

  SvarSlet
 2. Ha ha ha, jeg skal nok sende billedet videre hvis det skulle lykkes mig at komme til at ligne hende:-)
  Tusind tak for roserne, ih det bliver man altså bare så glad for... Jeg hopper fluks over på din blog og stemmer:-)
  Rigtig god aften
  :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor lyder det skønt... Så skal du bare rigtig forkæles! Bare det var mig ;0). Det er altså den helt store omgang? Skal Sylvester med? Ha ha ja send også meget gerne billedet til mig - hun er jo alt for smuk! Du må lige smide et før og nu billede ud på bloggen i morgen :0)

  SvarSlet
 4. Det er først kl 16, så Kim kan nå hjem fra arbejde og passe Sylvester, så hopper jeg på cyklen og afsted... Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har cyklet eller været til frisør for den sags skyld:-) Det bliver SKØNT:-)

  SvarSlet
 5. lyder skønt-skønt med en afslapningsweekend. du må endelig sige til, hvis du kommer til at ligne helena christensen efter en tur hos frisøren - for så vil jeg gerne ha' frisørens navn;)

  SvarSlet