tirsdag den 14. februar 2012

SmækJeg har syet hagesmækker til Sylvester af et gammelt håndklæde, og jeg synes faktisk det er blevet gode! Jeg har tidligere givet en mindre formue for frotté smækker, men det er slut nu:-)
Jeg har målt efter en af dem vi har i forvejen, og så lavet runde hjørner, da det er noget nemmere med skråbånd.

10 kommentarer:

 1. Kirsten Rahbek Sørensen14. februar 2012 kl. 19.53

  De er vel nok fine, Ninna

  SvarSlet
 2. Flotte og meget mere personlige end dem man køber :)

  SvarSlet
 3. Super fine hagesmække. Jeg skal også have produceret til min lille Marie, men har bare ingen fine gamle håndklæder, øv :(

  SvarSlet
 4. Jeg har SÅ mange gamle lækre håndklæder liggende fra min afdøde farmor, så haps sådan nogen smække kunne Emil også sagtens bruge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er de super fine, og seje farver. Jeg plejer at købe mine i mødrehjælpen, dovent, men så ved man da man støtter en god sag!)

   Slet
 5. Hvor er de fine og gamle håndklæder er da også dem der suger bedst;) Så kunne godt forestille mig de er rigtig gode til hagesmækker.

  SvarSlet
 6. Herhjemme hitter frottesmækker også! Og disse er virkelig fine! Får helt lyst til at begive mig ud i noget lign.... en dag ;)

  SvarSlet
 7. super flotte smække. Er helt vild med den orange detalje man ser på den hvide. Må jeg spørge hvad du har bag på eller om det kun er et håndklæde?

  SvarSlet
 8. De ser meget flott ud, jeg har en lille pige, 8 manede some vil se flott ud med en sa smukke smække.
  Med venlig hilsen Stina

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres fine kommentarer:-) Det er bare et enkelt håndklæde er er klippet ud, det ser bare forskelligt ud på for-og bagside:-) De er taget i brug, og er faktisk langt bedre end dem jeg tidligere har købt!

  SvarSlet