tirsdag den 14. februar 2012

Snøft snøft


Det er altså UMULIGT at undgå forkølelse og influenza på denne årstid, og især når man har en lille brumbasse, der nu har haft feber i 3 dage!! Men hjælpen er nær:-)
For noget tid siden blev jeg spurgt om jeg ville prøvet et naturlægemiddel produkt, der hedder Echinaforce. Først var jeg lidt skeptisk, da jeg normalt ikke tror på "den slags", men jeg jeg ville gerne se om jeg kunne blive "omvendt":-)

Jeg synes faktisk det virker, men det er selvfølgelig ikke til at vide om forkølelsen var gået over uanset hvad! Jeg var nok ikke kommet på at købe det her produkt hvis jeg ikke var blevet tilbudt det, men nu hvor jeg har prøvet det, kunne jeg godt overveje det til en anden gang:-)

Jeg håber i slipper uden om forkølelse og influenza derude:-)


11 kommentarer:

 1. Hej Ninna
  Jeg har lige set din mail, men kan ikke få lov at svare her fra min tlf... Jeg svarer så snart jeg er hjemme ved min computer.
  Hilsen Ida

  SvarSlet
 2. Det virker det stas! Jeg har sværget til det i mange år, så her kommer det frem hver gang der er tegn på forkølelse! Selv manden der også er skepsis har overgivet sig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker bare når noget lever op til det de lover:-) Kan være jeg skal overtale min mand også:-)

   Slet
 3. echinaforse virker. det smager bare af gær... men det er en mirakelkur

  SvarSlet
 4. Ej fedt... Det må jeg da også have fat i... Vi er dog heldigvis sluppet for den store omgang forkølede indtil videre. Men mon ikke vi bliver angrebet på før eller siden ;0).

  Jeg glæder glæder glæder mig til at du kommer i morgen :0). Giv Sylvester en kæmpe krammer fra mig!!!

  SvarSlet
 5. Det virker det ****! Hvis den lille pode bliver ved med at "skrante" er dette et godt middel også; Bio-strath. Kan bl.a. købes i matas eller helsekost butikker. God bedring :-) vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Det er faktisk det ENESTE naturlægemiddel overhovedet, der har en effekt i RCT-forsøg (Randomized Controlled trials), så her er der sandysnligvis tale om en hel reel effekt - og ikke bare et spørgsmål om religion ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo nok lidt min fordom om naturlægemidler, at det er lidt hokus pokus, og mere "troen på det" der virker, så jeg blev faktisk ret overrasket over effekten...

   Slet
 7. Jeg har brugt det mod forkølelse i flere år,og generelt også bare i perioder hvor mit immunforsvar har været lidt nede. Jeg var selv skeptisk, da jeg brugte det første gang, men har siden anbefalet det til mange andre.
  Desuden laver A. Vogel, der laver Echinaforce, også noget rigtig godt til lindring af hoste, når man er blevet forkølet - det kan jeg godt anbefale!

  SvarSlet
 8. I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog
  posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website.
  Studying this information So i'm satisfied to show that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much undoubtedly will make certain to don?t fail to remember this website and give it a glance regularly.
  Feel free to visit my web page australia online casino

  SvarSlet