mandag den 24. september 2012

Påfugl
Jeg er blevet ejer af et smukt påfugletryk. Og ved Tennas hjælp hænger det nu smukt i en træramme fra Lyrum rammer hjemme i vores stue. Printet er herfra, og jeg er simpelthen så glad for at Tenna tippede mig om de fine tryk! Jeg har valgt et print i sort, da jeg tror vi har rigeligt med neonpink i huset allerede, men jeg er faktisk ganske glad for det enkle og grafiske udtryk!

12 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk netop købt en neonpink flamingo fra Myminmy :) Men jeg lurede godt nok også længe på påfuglen - når jeg ser den her hos dig, fortryder jeg da næsten helt, at jeg ikke fik den med hjem også, hehe.

  SvarSlet
 2. Gud hvor er det bare flot. Vi er på jagt efter noget hænge på væggene i vores lille hus, og det er lidt svært for os at blive enige. Hehe. Måskeg jeg skulle prøve at vise min kæreste nogle af de tryk :)

  /Stine

  SvarSlet
 3. Smukt og rammen er så fin dertil. God dag til dig(0:

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint og lækker ramme!

  Rigtig god dag søde! Kram

  SvarSlet
 5. Hun laver også nogle virkelig fine tryk. Jeg har kigget længe, men kan ikke vælge ét ud - måske fordi væggen det skal blive en del af ikke er helt klar endnu.
  Tak for tip om lysrum rammer.

  SvarSlet
 6. Camillas tryk er SÅ fine, men pas på du kan nemt blive afhængig af dem :-) Her hos os er der både Camillas biller, flamingoer og lille My :-)

  SvarSlet
 7. Det er en smuk ramme, og det skinner virkelig igennem, at det er af en god kvalitet.

  SvarSlet
 8. Hehe..:) Jeg har også bestilt sort påfugl - og har gang i en beslutning om jeg skal ha' en flamingo, ballerina eller noget grafisk i neon koran..;)
  Men rammen er da vildt flot!! Hvad er det for én? Mangler en flot træramme til min påfugl og to andre billeder..
  Knus

  SvarSlet
 9. Elsker også Camillas påfugle og synes faktisk den sorte er mest tidløs - smuk ramme også i øvrigt :-)

  SvarSlet
 10. Fint og enkelt billede - Og fed måde du viser det på, er vild med billede 2!

  SvarSlet
 11. Tusind tak for alle Jeres søde kommentarer til mit nye stykke kunst:-) Jeg er glad for at I synes om det:-) Der gik 2 dage før Kim opdagede at det hang på væggen, jeg lavede lige en lille test;-) He he, mænd og boligindretning altså..!!:-)

  SvarSlet
 12. Jeg synes hendes tryk er så fine, jeg må virkelig selv eje et. Og den bliver da ikke mindre smuk i den fine træramme!

  SvarSlet