fredag den 30. november 2012

Neglelak og flere cirklerJeg har prøvet min nye neglelak fra Fnug, som jeg fik af Julia for lidt tid siden. Her på billedet har den kun fået 1 lag, og den bliver altså meget mere sølv med et lag mere, lige noget for mig! Jeg synes den er SÅ pæn! Farven hedder Beauty Editor og er nr 56.

Jeg har klippet flere cirkler, i weekenden skal der jo pyntes op! VILDT at det allerede er december!! Sidste år så vores liv helt helt anderledes ud, og nu kan jeg slet ikke forstå at det så alligevel "bare" er et år siden!

RIGTIG god weekend til alle Jer søde mennesker;-)

18 kommentarer:

 1. Det er en vældig vældig pæn farve, tak for inspirationen. Fordi jeg fylder 40 på lørdag skal jeg idag hen og have en manicure incl lak, sammen med en veninde. Det har jeg altså aldrig prøvet før. Måske jeg ender med sølv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at se om du har fået sølvnegle, det ville ihvertfald være en passende 40 års farve;-)

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for den:-)

   Slet
 3. Den er rigtig fin den lak, den må ryge på ønskesedlen :)
  Tror jeg skal klippe cirkler ala Fru Schou når vi skal julehygge i morgen, magasiner har jeg i hvert fald nok af ;) Rigtig god weekend til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er super fin:-)
   Glæder mig til at se cirkler fra dig, det kan kun blive flot:-)

   Slet
 4. Fnug er den nye favorit! Og så synes jeg, holdbarheden er god, den skal faktisk slides af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en super holdbar lak. Og jeg der ellers sværger til Chanel, må faktisk indrømme at der er kommet skarp konkurrence!!

   Slet
 5. Det er så fint.. jeg skal klart have sat gang i min store pige.. hun vil elske at lave julepynt på den måde.. jeg så at de i skolen havde lavet pynt af reklamer og aviser og det så helt vildt godt ud..knus fra C

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det lyder godt nok også fint:-) God fornøjelse med klipperiet Christina:-)

   Slet
 6. Hvor er din trøje fra? Den er så fin ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusnd tak:-) Den er såmænd bare fra H&M, det er en herresweat, jeg har klippet ribkanterne af på ærme og forneden og gjort dem lidt kortere, og så syet dem på igen:-)

   Slet
 7. Svar
  1. De er til at sy cirkelranker af, du kan se flere hvis du går et par indlæg tilbage på bloggen:-)

   Slet