søndag den 2. december 2012

Weekendpic's

Sylvester er i ny leo sweatshirt fra H&M, Kim synes det ligner mit tøj! Man kunne måske tro at jeg fik afløb for min egen trang til dyreprint gennem mit barn, men sådan er det slet ikke....!!
Jeg har haft lidt bling om halsen sammen med min ynglingssweatshirt, og en silkeskjorte fra Equipment, sådan en burde alle eje, det er ren luksus!
Nu stopper jeg snart med cirkler, men jeg ville liiiige vise den her i blå/grønne nuancer:-)

Glædelig 1. advendt til alle Jer dejlige damer:-) (og mænd naturligvis, hvis I er nogen der læser med!)

7 kommentarer:

 1. Haha, jeg vil give Kim ret! Den er jo som designet til dit afkom med leo og neon.. Er du sikker på du ikke har talt sammen med designerne? ;-)

  ...Maiken, hvis ene afkom i skrivende stund også er iklædt leo...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja, altså der var no way jeg kunne modstå sådan et stykke børnetøj, de har læst mine tanker (eller blog;-)) hos H&M;-)

   Slet
 2. At udleve sin egen trang til visse ting gennem sine børn, hmpfr.... Hvordan kan han tro det? Hi hi!

  SvarSlet
 3. Fnis. Min søn har samme sweater og jeg har også fået en kommentar med på vejen af min mand. :-) Men den klæder ham helt gevaldigt, så hvorfor skulle det holde ham (mig?) tilbage, bare fordi vi har samme smag? ;-)

  SvarSlet
 4. Synes nu godt om cirkel-cirkusset så kør bare på med dem :-)

  SvarSlet
 5. Leo is the new black!!! Holgers far synes desværre at Holger ligner en pige i sin uber seje leo sweat... Der er så meget mænd ikke forstår...

  SvarSlet
 6. Jeg har ledt og ledt efter denne sweat, bor i Italien, og her er den bare ikke til at drive op nogen steder :-( sig endelig til hvis Sylvester er vokset ud af den el du falder over en i 98-104, så betaler jeg gerne prisen :-)
  Tak for en hyggelig blog.
  Vh Trine
  Min blog *****fru bizzi*****

  SvarSlet