onsdag den 29. august 2012

Berlin Baby:-)

Fredag morgen suser Kim og jeg afsted i vores nye dyt, og tager en weekend i Berlin! Vi skal afsted med et vennepar, der har sørget for en skøn lejlighed! Sylvester bliver hjemme hos sin mormor og morfar og hygger:-)
Jeg har kun været i Berlin 1 gang før, og det var mens jeg var gravid med Sylvester og så sådan her ud


Jeg vil lade mig inspirere af to af mine ynglingsbloggeres fine Berlinguides, nemlig den her, og hos hende her. Begge steder er der oven i købet flere guides at vælge mellem... Luksus:-)

Jeg ville så gerne nå at lave et ordentligt indlæg inden vi tager afsted, men jeg må simpelthen erkende, at tiden er presset. Vi arbejder, hygger med S, spiser, sover, arbejder... osv osv! Nå, men det er altså ikke for brokke mig, det er bare en erkendelse af, at jeg ikke kan nurse om min blog ligeså meget som før i tiden, øv!! Jeg er glad for at I stadig gider læse med:-)
Find mig også på Instagram, der opdaterer jeg næsten dagligt (@ninnaschou)

Jeg smutter på posthuset i morgen eftermiddag, der er stadig lidt til salg i mit forrige indlæg hvis du skal nå at have noget med, gode ting til gode priser;-)

søndag den 26. august 2012

Søndagsstemning


De sidste mange dage har været temmelig hårde, da vi stort set ikke har fået noget nattesøvn. Vi har haft en meget meget ked dreng, og har (efter at have prøvet ALT), fundet ud af, at han er bange for mørket på sit værelse:-(

Så i dag, har vi endelig haft mulighed for at slappe helt af, og bare nyde roen...

Vi har købt nye sko til S, seje klassiske sneaks fra Nike. Jeg fik et godt tip fra Ulla, der jo har stor erfaring med små drengefusser. Sylvesters fødder er nemlig ret babyagtige stadig, og han er temmelig platfodet endnu, så det er ikke alle smarte sko der kan bruges. Men dem her ser ud til at være helt perfekte. De er købt Nike.com


Søndagsslik

Søndagslæsning

Søndagsbelysning

Jeg er i øvrigt i gang med at rydde ud i garderoben igen, der kommer indlæg i morgen aften regner jeg med:-)

torsdag den 23. august 2012

Friendship armbånd


Jeg er ret vild med armbånd, det er vist ikke nogen hemmelighed!
Jeg fandt denne DIY på de såkaldte Friendship armbånd, og har forsøgt mig med et. Jeg har bare brugt af det broderitråd jeg havde liggende, så farverne er ikke sådan særligt udvalgt, tværtimod!

Jeg er ikke helt tilfreds, det er blevet lidt skævt, og farverne er ikke helt i min smag! Men det bliver helt sikkert ikke det sidste jeg laver:-)
Jeg er generelt bedst til at forstå noget, hvis jeg får det vist først, så derfor måtte jeg også ty til en DIY tutorial på Youtube, I kan finde en masse forskellige lige HER.
De andre fine armbånd på min arm er fra hende her:-)

tirsdag den 21. august 2012

Tøjtanker, ny frisure, og sommerfest

Artikel i det nye Eurowoman om den danske designer Anne Sofie Madsen-De sidste dage har budt på sommerfest i weekenden med en stor flok gode venner med skønne unger.
-Ny frisure til Sylvester, udført af Tenna!
-Travlt på job, der kommer så meget fint nyt tøj hjem i de her dage, at det er til at blive helt kuldret over! Jeg er SÅ træt af alt mit sommertøj, og trænger til strik og seje støvler nu! Så det her er det sidste sommertøj på bloggen i år;-) Det er et par gamle bukser fra H&M og en bluse fra COS.

Jeg glæder mig faktisk en lille bitte smule til efterår, er jeg den eneste??

mandag den 20. august 2012

Fall WantsBluse med glimmer fra COS, Clutch fra Zara, Alma støvler fra Acne, set på youheshe (og kan snart fås i Junk de Luxe:-)), smuk halskæde fra Zara, Leojeans fra Malene Birger, og grå strikkjole fra COS

Tak til COS og Zara for at lave virkelig smukt tøj og accesories til knap så mange penge:-) Her er lidt favoritter til efteråret, de fleste items kan bruges til hverdag, og det er altså et top krav fra min side, når der skal shoppes tøj. Jeg har ikke økonomi til en fest og en hverdagsgarderobe, så det jeg køber skal kunne det hele! Så er der sko, tasker og smykker, og de kan afgøre hvorvidt et outfit er på vej til fest eller på vej til at hente i vuggestuen:-)
Støvletterne fra Acne har jeg længe kigget efter, de er SÅ fine! Der findes en billigere udgave af leobukserne hos Zara, billedet af dem passede bare ikke så godt ind i collagen!

Har I en efterårsfavorit allerede? I må meget gerne linke hvis der er en ting I er faldet for:-)

søndag den 19. august 2012

Mi Casa

For et par uger siden tog jeg nogle billeder af vores hjem til IKEA, og dem vil jeg også gerne vise på bloggen! Jeg har allerede vist lidt fra Sylvesters værelse, og her kan I se lidt fra resten af hytten:-)

Jeg har jo ændret lidt i designet på bloggen, jeg håber I kan lide det nye look. Jeg har stadig min blogliste og arkiv, det ligger bare i bunden af bloggen nu. Det er et kæmpe arbejde at skulle ændre størrelse på alle de gamle billeder, så det må jeg nok se i øjnene at jeg ikke får gjort:-) Men på en måde kan jeg også meget godt lide, at man kan gå tilbage og se udviklingen på bloggen! For der er sket meget siden det første indlæg!fredag den 17. august 2012

Tiden går med...Ja, ihvertfald ikke at blogge i de her dage!
Det er sjældent der er så lang en pause på bloggen, men den skyldes ene og alene, at jeg har brugt AL min tid på mit arbejde og min lille familie.
Jeg var et kort smut på messen, hvor vi også kom på en butiksinspirationstur i Kbh. Jeg fik ikke taget så  mange billeder med det "rigtige" kamera som jeg gerne ville, det hele gik så stærkt. Men på instagram er der lidt flere billeder fra Gallery (@ninnaschou)

Nué Notes og Lovechild 1979 udstilling hos Royal Copenhagen.
Fint og delikat undertøj fra danske Forrest & Bob

Henrik Vibskov show på storskærm på Amagertorv

Tilføj billedtekst

Smukke smykker i butikken It's

Smukke dejlige basse på næsten 2 årJeg har ikke blogget så meget om mit arbejde, men jeg sidder og laver en masse ændringer på layout, og ligger en masse nye varer på webshoppen, I kan se det hele her.

Jeg skal bare nyde weekenden i fulde drag med en sommerfest med gode venner inklusive en masse børn:-)

Rigtig god weekend, og TUSIND tak for alle Jeres gode indput på mit forrige indlæg om løbecykler!
Det ender med en Puky;-)

EN LILLE UPDATE: Jeg er blevet helt inspireret af Tenna til at ændre design her på bloggen. Jeg er også til det helt enkle look, og har derfor rykket hele sidebarren ned i bunden af bloggen. Alle gamle billederne skal ændres manuelt i størrelsen (så vidt jeg ved), så det bliver nok en lidt uoverkommelig opgave! Men jeg vil ihvertfald kaste mig ud i det, så må vi se hvor langt jeg når:-)
Håber I kan lide det:-)
Jeg bliver i øvrigt tit spurgt til hvem der har lavet mit lille selvportræt i headeren, og det har jeg såmænd selv gjort! Hun er tegnet i et program der minder om illustrator (det hedder Canvas)

søndag den 12. august 2012

2 år (snart)

Ikke om jeg kan begribe hvor tiden bliver af, men ikke desto mindre, så bliver min lille basse 2 år om mindre end en måned!!! Han vokser og vokser, både mentalt og fysisk, og jeg kan gå helt i chok over nogle af de kampe vi kan tage, og hvor meget han kan teste min tålmodighed!
Der er også sket en anden ting, han har taget den på hovedet ud af tremmesengen, og er i øvrigt også snart for lang til den, så nu står der juniorseng på programmet. Det går altså alt for stærkt...

Jeg har lavet en collage med ønsker til hans fødselsdag. Jeg har blandt andet sat en løbecykel på, og vil MEGET gerne høre om Jeres erfaringer med hvilke løbecykler der er gode. Sylvester er allerede 1 meter høj, så det skal være en der kan bruges til hans højde.
Der er også en Leanderseng på listen, og den er nok lige en anelse over budget;-) Medmindre der skulle være en derude der har en brugt til salg?? (helst i hvid)

Puky løbecykel herfra, Leanderseng herfra, Bluse fra COS, BRIO togbane herfra, og den smukkeste børnestol fra We Do Wood, set her

Jeg hører også meget gerne tips til andre ønsker:-)

(Der kommer lidt modeuge indlæg i næste uge:-))

torsdag den 9. august 2012

Insta weeks

I får lige en instagram opdatering! Jeg har ret travlt i de her dage, og i morgen tidlig tager til messen i Kbh, så det er ikke mange timer til at blogge der har været til rådighed i den her uge:-)

Jeg quilter til ny make up pung (den er til salg, under fanen SALG), Sylvester hjælper til i køkkenet, og jeg har haft lavet give away på bloggen

Stiletter på job, dommedagshimmel og sej neongul ACNE clutch på job

Ny sweatshirt, Biograftur med Kim, og ny nøglesnor (også til salg)

Bassen leger med biler, udendørstæppet og aftensmad fra en dag hvor køleskabet var gabende tomt!!

Pinky pink, Min seje smukke dreng, og min nye Isabel Marant jakke, som  nok skal få lidt mere blogplads på et senere tidspunkt:-)

Kan I have en dejlig torsdag derude:-)

søndag den 5. august 2012

Date med Kim og Batman


I fredags var jeg i biografen med min dejlige mand og se Batman. Vi har ikke været i biografen efter vi fik Sylvester, så det var vel på tide???!!!
I øvrigt var det også en slags date fordi det er præcis 5 år siden vi mødte hinanden! 5 år er ret lang tid synes jeg, men når jeg ser på hvad vi "har nået", så er det dælme gået stærkt.
Det var SKØNT at være afsted! Man skal huske at tage på date engang i mellem;-)


Kim var så sød at lege fotograf for en gangs skyld:-) Beklager den flotte hængelås der lige har sneget sig med på billederne:-)
Blusen er ny og fra Mango, jeg har allerede vist den på Instagram! Jakken er en gammel sag fra H&M, stiletterne er nye og fra Ganni, men købt på udsalg, så jeg kan ikke finde dem længere.
Jeg har min nye rouge på fra Youngblood som jeg tester, farven er altså lige mig:-) Jeg elsker pink kinder, og kan slet ikke gå uden for døren uden rouge!
I kan vinde make up i min Give Away HER og se hvilken rouge det er jeg tester!

Nå ja, og filmen den var sindsygt god, som i fuldstændig fantastisk god! Jeg kunne godt finde på at gå i Bio og se den igen!

Rigtig god søndag:-)

lørdag den 4. august 2012

LEGO Wear


Jeg har glædet mig rigtig meget til at lave det her indlæg! For noget tid siden blev jeg spurgt om jeg vil være blogger for LEGO Wear, og det vil jeg bestemt gerne. Jeg får tilsendt noget tøj til Sylvester, nogle gange om året, ikke noget jeg selv vælger, så det er en overraskelse når pakken kommer.

Jeg er meget optaget af børnetøj, og kombinationen mellem det funktionelle og det æstetiske. Derfor har jeg været spændt på at teste et mærke jeg ellers ikke kender særlig godt.
Min opfattelse af selve brandet er, at det er meget "barnligt",  farvestrålende, og med print. Umiddelbart kan disse 3 elementer i det samme stykke tøj, godt virke lidt voldsomt på mig. Omvendt, så er jeg også vild med at tøjet er på barnets betingelser! Jeg har det nemlig liiiiidt svært med "voksentøj" til små børn, ihvertfald i forhold til komforten.


Nå, til sagen:-) Vi har testet de her jeans,og jeg må sige at de har gjort det godt!
Stoffet er virkelig blødt og behageligt. Selvom det er jeans, så er komforten lidt som sweatpants, som jeg ellers er ret vild med til den her alder min lille tumling har. Det er rigtig fint med ribkanterne, både ved anklerne og i livet. Jeg er hverken særlig vild med knapper/lynlås linning, eller bukseben der skal smøges op for ikke at gå under hælen hele tiden.

Rent designmæssigt, er det måske lige i overkanten med detaljer for mig:-) For eksempel synes jeg de røde stikninger er unødvendige, men lige på det område har jeg vist også mine særheder med hvad der kan forstyrre mit øje!

Er der nogen af jer der kender LEGO Wear, og måske endda har prøvet? Jeg vil meget gerne høre jeres erfaring med det så, eller hvis i ellers har en mening om det;-)

Indlægget er sponsoret, men indholdet er mit, og udelukkende et udtryk for min egen mening.