søndag den 28. juli 2013

FerieglimtI dag er min sidste feriedag, jeg har haft 3 uger fyldt med kærlighed, latter, leg, god mad, god vin, gode venner, familie og lidt til! Alle batterier er ladet op og jeg er så klar til at komme på arbejde i morgen;-) (og til at vuggestuen åbner igen;-))
Sylvester er helt af sig selv stoppet med at bruge sut her i ferien. Han sagde nej tak til den et par gange hvor han var ked, og vi besluttede os for ikke at tilbyde ham den længere, og nu er der gået knap 3 uger hvor han ikke har nævnt den med et ord! Så det gik jo overraskende nemt må man sige:-) (jeg er stadig selv ved at vænne mig til det;-))

Billederne er fra vores uge i sommerhus ved Flensborg Fjord. Jeg er blevet helt forelsket i Sønderjylland, der er vanvittigt smukt!

4 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud... Skønt at i har haft en god ferie med ALT hvad der høre sig til <3. Håber snart at vi ses igen!

  Stort kram

  SvarSlet
 2. Aj, hvor sejt at S mente, at nu var det på tide at stoppe!
  Og er det virkelig dit lange, lange hår? Havde slet ikke lige forestillet mig det så langt, men du har det jo også altid/oftest sat op :)

  SvarSlet
 3. Som ægte sønderjyde (/alsinger) er jeg glad for du synes om landsdelen...Kan se det sidste billede er fra havnen i Sønderborg. Håber I nød en middag/frokost på havnefronten, for det er bare SÅÅ hyggeligt, ellers må I have dét tilgode :)

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg er mest imponeret over, at du fik lokket S fra hans Cars kasket og over i den lækre leo ;)

  SvarSlet