lørdag den 14. september 2013

3 års fødsesldagVi har holdt fødselsdag for Sylvester. Og det passer altså den unge mand helt fint at blive fejret med både gaver og lagkage.
Af mig og Kim fik han en cykel, altså en rigtig een med pedaler, uden støttehjul! Vi har flere venner hvis børn er gået direkte fra løbecykel til rigtig cykel ud støttehjul. Sylvester er mega sej til at køre på løbecykel, men har så lange ben nu, at den næsten er for lille. Han blev lige lidt overrasket over at han ikke bare kunne cykle på cyklen med det samme, men at han faktisk lige skal lære det. Så den er  kommet lidt i skammekrogen nu:-)
Vi har købt en 12 tommers Taarnby, brugt på den blå avis, og er vi ganske tilfredse indtil videre. Jeg glæder mig til han selv kan cykle ved siden af mig, når vi (fra på tirsdag) kører i børnehave om morgenen, for han er nemlig også ved at være for stor til cykelstolen!!
(Hvis I har lyst til at se lidt babybilleder af min lille øjesten, så kan I se indlægget fra hans fødselsdag sidste år her, og ja, jeg regner da helt klart med at I slet ikke kan klare Jer uden;-);-)

P.s. TUSIND tak for de mange søde og dejlige hilsner på Insta og facebook, det var virkelig en fornøjelse at læse dem alle sammen;-)

7 kommentarer:

 1. I kan vist godt tåle endnu et "tillykke" ;)
  Elsker det sidste øve-billede af Kim og Sylvester! Håber cyklen snart får lov at komme ud af skammekrogen.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den store dreng, han skal nok hurtigt få lært det cykel halløj ;0)

  SvarSlet
 3. Kære Ninna. Hjerteligt tillykke med jeres store lille dreng. 3 er bare noget særligt - de kan og forstår så meget og alligevel har de SÅ meget kærlighed til os forældre ... det er virkelig skønt! .-)

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder, tillykke med ham :D

  - Anne

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham! Det ser hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med ham! Hvor ser han sød og fræk ud på det første billede :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for de søde hilsner, det var dejligt I ville bruge tid på at skrive;-)

  SvarSlet