søndag den 13. oktober 2013

Hverdagsliv...


Vi fordyber os i hverdagslivet for tiden, og bruger tid på alting og ingenting. Vi arbejder begge to meget for tiden, så derfor er de resterende timer meget kostbare. Jeg prøver at huske at nyde nuet, også selvom der er beskidt og rodet, og vi ofte er trætte. Det lykkes heldigvis en hel masse, men det betyder også der er ting der bliver nedprioriteret. En af de vigtigste ting jeg har lært som  mor, er at lytte til min mavefornemmelse, også selvom man nogle gange står over for nogle fravalg som kan være svære. I sidste ende er det altid en rar følelse at være tro mod sig selv!

Kender i det??

5 kommentarer:

 1. der er hektiske tider i ens liv, men tror også det er dér man netop husker alt det gode og rare (og trygge) i ens hverdag/liv generelt. man husker at nyde, forkæle, at være mere tilstede og at værdsætte.

  // Rikke //

  SvarSlet
 2. At være tro mod sig selv er virkelig vigtigt, og at have lært det er må være noget af det mest betydningsfulde man kan give sig selv og sine unger. Og mon ikke at ens børn heller vil huske en som nærværende end en, der altid gjorde rent og ryddede op :-) Dejligt glimt af en anden vinkel i jeres stue.

  SvarSlet
 3. Det må være det absolut vigtigste - at være tro mod sig selv! Og nyde, prioritere og værdsætte det man har aller mest kært.

  SvarSlet
 4. Så sandt - det gør en kæmpe forskel i en travl hverdag!

  Forresten - hvor er Jeres soft + puf fra?

  God weekend!

  SvarSlet
 5. Hov, der skulle selvfølgelig så SOFA + puf :)

  SvarSlet