søndag den 24. november 2013

4 der gør mig glad

// Sylvester
// Modellervoks - vi har også lavet noget selv med stor succes
// Morgenlæsning (p.s. en morgenkåbe (læs: MIN morgenkåbe, er absolut pænere i sort/hvid) med barn der har fået en gynge i hovedet (på overlæben)
// Jeg har endelig fået taget billeder af de nye ting i min shop - kig endelig forbi, der kunne måske også være inspiration til julegaveindkøb;-)

Shoppen finder I her

9 kommentarer:

 1. Endelig havde du en af dine skønne makeup punge i din shop. Har netop købt Leo'en ❤️... Glæder mig til at modtage den. Kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Og den bliver sendt til dig i weekenden:-) TUSIND tak for bestillingen:-)

   Slet
 2. Jeg elsker denne slags indlæg, som virkelig minder én om, de ting man skal fylde sit liv med. Det er et vigtigt fokus at have, så tak Ninna :-) og hvor er det bare det dejligt billede af Sylvester og dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Mette, og tak fordi du trofast gider læse med:-) Det er altså også en af de "små ting" for mig i hverdagen, når der er søde kommentarer på min blog <3

   Slet
 3. Med tanke på dit indlæg om en helt almindelig ualmindelig dag i dit liv, som tog pusten fra mig, er det dejligt at se, at der også er tid til stille morgenlæsning på sengekanten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh du er sød:-) Ved du hvad, man kan vænne sig til meget, og morgenerne er så gode hjemme hos os, fordi vi har bestemt os for vi kke vil stresse, det gør vi rigeligt om eftermiddagen:-)

   Slet
 4. Årh.. Jeg sidder og smiler, det er dejlige glimt, jeg vil også have en morgenkåbe, trisser du rundt i den hver morgen?? Det er bare hyggeligt!:) Og ret sødt at Kin lige tager et billede af jer imens i læser <3
  Jeg tænker faktisk på hvor jeres seng til sylvester er fra?- Vi leder nemlig efter en, Hector er stadig lille, men jeg tror han er klar til en seng uden tremmer - men stadig den der kant som jeres har..

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er jo ikke meget for at indrømme det, men jeg har den morgenkåbe på uhyggeligt meget!!! Men for søren den er skøn at trisse rundt i, og varm, og den strammer ikke eller noget;-)
   Sengen er fra Ilva, og vi er rigtig glade for den. Den kan justeres i længden, men eftersom Sylvester er så lang, så har vi købt en madras i fuld længde til. Vi har fået lavet en skuffe til at rulle ind under den, af min svigerfar. Det kan man godt nok ikke lige se på billedet, men det er SÅ smart.:-)

   Slet
  2. Fedt - vi må ud og kigge på den ilva og evt finde en skuffeløsning også - Tak søde Ninna!

   Slet