mandag den 18. november 2013

JuleklipDer er seriøst gået jul i den hos mig... I lørdags var Kim til julefrokost, så jeg havde inviteret min rigtig gode veninde og hendes dreng til en lille 4-mands julefrokost. Og da drengene sov, gik vi amok i glimmer og papir. Som vi plejede, dengang, inden vi fik børn og tusindvis af forpligtelser. Vi har altid lavet krea ting sammen, men de sidste par år har der ikke været så meget tid til det, så det var SKØNT at kunne fordybe sig i klip og snak.

Er jeg den eneste der er gået amok i jul allerede??

Papir er hendholdsvis fra Tiger, HAY og min rodeskuffe.

5 kommentarer:

 1. Nej nej du er ikke den eneste :-))) er det ikke som om blogland og IG er startet tidligere i år og har ført en lavine af julehungrende kvinder med sig, hihi. Jeg er vild med dit julepynt Ninna, både det du har syet og det du viser frem i dag. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Nej - jeg har også flere igangværende juleprojekter strøet lidt rundt om mig...

  Det er meget lækkert det pynt du har fået kreereet dig indtil nu

  SvarSlet
 3. Jeg har desværre ikke ret meget tid til at være kreativ, men julemusikken og æbleskiverne er for længst fundet frem! :) Heldigvis! Jeg har en del eksamener i januar, og den første er placeret allerede den 2. januar, så i december er der formentlig ikke meget julestemning at spore i mit hjem, men så kan jeg da heldigvis starte tidligt :)

  SvarSlet
 4. Nej, der er også fuld sving på både min familie og mig - så det er bare hyggeligt (:

  - Kit

  SvarSlet