tirsdag den 10. december 2013

Enfants Terribles

Céline's blog var en af de første jeg blev forelsket i her i blogland, jeg bliver altid inspireret når jeg kigger ind hos hende. Hun har nogle meget farverige og anderledes ideer end rigtig mange andre, hvilket jeg er helt fascineret af. Hun tager tilmed de SMUKKESTE billeder, dem kan jeg aldrig blive træt af at kigge på.
Jeg laver det her indlæg om hende, fordi hun har lanceret et online magasin der handler om skønhed og hverdagsmagi, hvilket man aldrig kan få for meget af, hvis du spørger mig:-)
At blogge, er for mig at indfange hverdagsmagi og inspiration, og dele ud af den til nogen der, forhåbentlig, kan få glæde af at modtage det. OG lige præcis det synes jeg man får i spandevis hos Céline, og nu også i det fine smukke online magasin, som jeg vil opfordre til at kigge nærmere på, og måske endda sprede ordet....


3 kommentarer:

 1. Kære Ninna <3
  Tak af hele mit hjerte!

  SvarSlet
 2. Hej Ninna,
  Jeg har nu flere gange været inde på Céline´s blog.... hoooold nu helt fast...hvor ER hun dog dygtig!!! Det univers hun fanger, uanset om det er hendes helt igennem smukke børn eller indretning eller små vintage fund, så rammer de lige i hjertekulen på mig. Det er LIGE mig :-)
  Så tak for tippet...

  Kh. Malene

  SvarSlet