mandag den 30. december 2013

Poser

Jeg har syet poser til opbevaring ud af det smukkeste vintage silke fra Indiske sarier. Jeg synes selv de er blevet ret fine, og jeg er helt vild med at finde på nye kombinationer af stof at sætte sammen.
De skal bruges til opbevaring af smykker, nylonstrømper, gaveposer og småting i min hverdagstaske. Har du en god ide til andre ting de kan bruges til?

Der kommer lidt "året der gik" i løbet af i morgen:-)

9 kommentarer:

 1. De er super skønne, er især fjollet med den første og den sidste :-) Nu er det jo slut med bleer, men ellers en fin blepose til lidt poser og vådservietter eller i vores hjem til hårelastikker og spænder... ved du hvad, jeg vil sgu også sy mig nogle poser ;-)

  Rigtig godt nytår Ninna <3

  SvarSlet
 2. Meget smukke. Sikke noget fint stof. godt nytår.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. hvor er de gennemsmukke! jeg ville bruge dem til mine favoritblondebh'er. de fortjener et silkelækkert hjem og ikke en omgang sokkekluddermor;)

  SvarSlet
 4. De er virkelig smukke Ninna, jeg ville også bruge dem til smykker, hvis de var mine :-)

  SvarSlet
 5. Virkelig smukke, kan især godt lide dine valg af stoffer. Hvis ikke de er for fine til det, kunne de da være oplagt at bruge som frugtposer til børnenes madpakker.

  SvarSlet
 6. Meget fine... men for kunne komme med at bud på anvendelse: Hvor store er de i virkeligheden? Først troede jeg de var store (20-30 cm måske), men så skrev du 'småting i tasken' ... såååå... ok, man kan jo have en meget stor taske ; ) Men min er bare ikke så stor ; )
  Godt nytår : )

  SvarSlet
 7. De er noget så henrivende!
  Jeg er helt vild med den måde, hvorpå du har sat stofferne sammen, og de store sløjfer giver en rigtig fin detalje.

  SvarSlet
 8. TUSIND TUSIND tak, jeg har slubret jeres søde ord i mig <3 Det er altså dejligt at vise noget frem som man selv har lavet, og det så får så fine ord med på vejen:-)
  Og Jette, de er faktisk cirka 20x30 cm store, men derfor kan de jo godt rumme lidt småting i en større taske;-)

  SvarSlet