søndag den 8. december 2013

Tehætte


Jeg har lavet en tehætte på bestilling til en kollega. Lige for tiden er det her Liberty print mit ynglings, så jeg synes simpelthen den er blevet så fin at jeg er nødt til at lave en til mig selv også:-) Lidt tøset måske, men så længe det ikke er en sofapude så tror godt det kan accepteres af nogen andre nogen herhjemme;-)

7 kommentarer:

 1. Den villa da være super fin som sofapude:) Men også skøn tehætte.

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå, at du var nødt til at lave en dublet. :)

  Ingrid har en fin top fra Poppy Rose i lige præcis det Thorpe print. Først var det faktisk ikke min favorit, men printet og farverne vinder bare indpas på mig. :)

  SvarSlet
 3. Den blev så fin! Og jeg er i øvrigt kommet i tanke om, hvad mit Liberty print hed: Meadow. Hvis det kan friste en anden gang ;)

  SvarSlet
 4. Det er også et skøn gammel print/farvekombi :o)

  SvarSlet
 5. Kommer der tehætter i din shop på et tidspunkt? Synes den er SÅ fin :). Døjer jeg rimelig meget med kold te, men har haft svært ved at finde en tehætte som jeg synes er pæn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille,

   Mange tak for de fine ord:-) Jeg kan godt lave en på bestilling, du kan sende mig en mail på ninnarahbek@gmail.com hvis det har interesse:-)

   Kh Ninna

   Slet
 6. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at sy en sofapude i det print... og tænker: Så længe det ikke er gardiner eller tapet, vil det nok kunne accepteres af andre i huset ; ))) nå ja ok, og af mig selv! : ) Men det går helt klart bedst hvis ikke alt andet er for nussepusset i forvejen ; )

  SvarSlet