mandag den 10. februar 2014

Hippie Biker


Jeg er HELT VILD med det her look, det er tilpas cool og feminint på een gang. Og så er en sort læderjakke altså bare et MUST, især nu hvor foråret er på vej. Jeg mangler ikke selv een, men derfor kan man jo godt kigge lidt, og jeg synes denne her biker fra H&M er ret fin til prisen.
De sorte jeans fra Vero Moda er ret fantastiske, og har en virkelig god pasform med MEGET stretch. Skjorten i silke fra Zara, gad jeg godt eje, jeg har allerede en lyseblå skjorte i bomuld, som er flere år gammel, og stadig en favorit (se den evt her), det kan altså godt betale sig med de klassiske investeringer.
Tørklædet er jeg helt forelsket i, og passer perfekt til min indre Boho/hippie der kommer frem om foråret. Tasken ser ret lækker ud, den ser ud til at være en god hverdagstaske, ønske ønske ønske...

//Læderjakke fra H&M
//Silkeskjorte fra ZARA
//Tørklæde fra Malene Birger
//Jeans fra Vero Moda
//Sko fra Zara
//Taske fra Marc Jacobs

5 kommentarer:

 1. Synes altid foråret kalder på lidt boho :) Er på jagt efter en ny læderjakke (den gamle afgik ved døden i efteråret), og det er et overraskende svært valg at skulle foretage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er så mange flotte at vælge mellem, og de flotteste er som regel også de dyreste;-) Held og lykke med at finde en ny:-)
   P.s. et lille tip er at kigge i Mango, de har seriøst mange flotte, og SÅ lækre i kvali. Jeg har lige været i Hamborg og kigge i deres butik, men de er også på nettet:-)

   Slet
 2. Det er intet mindre end perfekt!!
  Jeg har netop købt en "klassisk" blå skjorte, og jeg vil elske at style den sådan! Tørklædet har jeg været lige ved at klikke hjem utallige gange, men jeg håber sådan at kunne finde det nedsat på et tidspunkt - Nu må jeg se, hvor længe jeg har is i maven! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tørklædet er jeg NØDT til at eje, det er simpelthen den perfekte opdaterede udgave af partisanertørklædet man havde i 90'erne;-)
   Hvor har du købt skjorte?

   Slet
 3. Super flot outfit. Tror dog at navnet er lidt misvisende. Ville være ked af at skulle køre motorcykel i det tøj :-)

  SvarSlet