lørdag den 15. februar 2014

Life lately on InstagramDet bliver til en omgang Instabilleder, da jeg slet ikke har haft kameraet fremme det sidste stykke tid.
Jeg har haft en travlt uge, med endagstur til Hamborg med arbejde, og selskab med dejlige mennesker.
Vi fik lagkage i søndags da Kim havde fødselsdag, og så har jeg vist min nye sweatshirt fra H&M og Sylvesters nye strik fra farmor frem. Mit office kit med læbepomade fra Clarins og håndcreme fra Aeosop bruger jeg hver dag, og kan slet ikke undvære det!

På opfordring på Instagram har jeg kastet mig over nøglesnore igen, dog med et helt andet udtryk den her gang. Dem der har fulgt med længe, ved jo at jeg tidligere har begået mig i den slags.
Liberty og neon kombien i nøglesnore tør jeg godt tage æren for, jeg lavede dem da jeg startede min blog for 3 år siden, og kørte til sidst helt sur i dem. Men de nye her synes jeg er SÅ fine;-)
Hvis man vil bestille en, er der lidt ventetid, da der allerede er mange bestillinger. Men højst 5-7 hverdage, og de kan bestilles lige her, ellers så send mig en mail på ninnarahbek@gmail.com

RIGTIG GOD WEEKEND :-)

1 kommentar:

  1. Det lyder sørme også som om hænderne har været fulde. :) Det bliver også kedeligt at gentage sig selv for mange gange, og de nye nøglesnore er virkelig fine, så thumbs up. :)

    SvarSlet