mandag den 3. februar 2014

Top 10 - 2013//Smokingjakke fra Isabel Marant pour H&M - Den bruger jeg mindst 1 gang om ugen, og føler mig virkelig godt tilpas i den, om det så er med nederdel eller jeans.


Lidt i tråd med min ambition om at gøre 2014 til et sundere år, både for krop, sind, men så sandelig også for pengepung;-) Så kommer her et indlæg med nogle af de rigtig gode køb jeg gjorde i 2013.
Jeg blev inspireret til indlægget hos altid skønne Emily, og jeg begyndte at reflektere lidt over hvad et godt køb mon var. Det er lidt blandet, men fælles for dem alle, er at de har kastet glædesdrys over mit år. Det er ting som jeg er glad for hver dag, og som bliver BRUGT, nogle mere end andre.

De 10 ting er vist i vilkårlig rækkefølge…


//Denne her Aarhus poster har min seje kollega Mic lavet, og HVER gang der har været et glimt af den på Instagram, så har der været kommentarer på hvor den er fra. Jeg ved hun laver dem på bestilling, men hun er muligvis i gang med at føde lige nu, bare lige hvis hun ikke svarer på mails;-)//SUK, jeg glææææder mig til de her skal på fusserne igen, selvom de er blevet pænt slidt fra sidste sommer, for det skal ikke være nogen hemmelighed at mine fødder svøb sig i leo det meste af forår/sommer sidste år.//På samme måde som med Aarhus posteren, så er denne her kalender BY FAR den ting jeg får flest kommentarer på. Vi har haft den i en del år efterhånden, og køber gladeligt en ny hvert kalenderår. Du kan se den i sort her.//I 2013 fik jeg også købt et længe ønsket sengetæppe, som jeg fandt på Etsy, I kan læse mere om det lige her//Nu hvor jeg er halvt ravn og halvt menneske, så kan det nok ikke overraske at det SMUKKE armbånd er med på listen. Det er min mega dygtige veninde og tidligere chef, der har lavet det. Du kan se det her også.//DRØMMEJAKKEN, som min dejlige mand forærede mig i efteråret. Sådan bare fordi! Det var ret sødt af ham synes jeg, og den er præcis så lækker som jeg forventede. Jeg bruger den alle de dage jeg ikke lige cykler på arbejde;-)//De her to lågkrukker fra Royal Copenhagen købte jeg i foråret, da jeg byttede 2 (ud af 3) termokander jeg fik i fødselsdagsgave. De var på vej til at udgå og derfor på tilbud. Den ene er der kaffe i, og den anden rosiner til Sylvesters havregryn om morgene. De gør livet en lille smule lettere, hver dag, fordi de er så praktiske (og pæne).

//På Listen er også disse strømpebukser, hvis du kun skal have et par strømpebukser i dit liv, så skal det være dem her. De er de BEDSTE, som i fuldstændig de bedste. Det er som at få et par nye ynglingsbukser, de er varme, bløde, strammer ind, og holder i vask efter vask efter vask. Tænk ikke på prisen, jeg lover de er pengene værd;-) (jeg ville sådan ønske jeg var sponsoreret af Wolford;-))

Den opmærksomme læser vil have talt til 9 på nuværende tidspunkt, jeg kunne faktisk ikke komme på flere ting der kvalificerede sig til listen. Jo, men så var de ikke købt i 2013;-) 

Jeg vil i øvrigt også lige sige tak for opbakningen til mit forrige indlæg, SÅ dejligt I gad at læse det. Jeg glæder mig til at svare på kommentarer, og følge op på det allerede om en uge:-)

Glædelig mandag derude:-)


3 kommentarer:

 1. Halvt ravn, halvt menneske, haha! Du er god Ninna. Lækre køb. Herinde finder man altid inspiration til klædeskab og hjem i øvrigt.

  SvarSlet
 2. Du har gjort nogle virkelig lækre (og tidsløse!) køb, både på garderobe- og livingfronten!
  Og jeg deler i øvrigt din begejstring for de to Isabel Marant sager!

  SvarSlet
 3. Fint indlæg Ninna, det er en super idé med den slags status over sine indkøb. Og dejligt med alle de inspirerende billede fra jeres hjem :-)

  SvarSlet