mandag den 10. marts 2014

Happy Spring

Kan I huske jeg købte den her læderjakke i efteråret? Jeg nåede næsten ikke at få den brugt inden det blev for koldt.  I går fejrede jeg forår i den, og lidt strik. SÅ skønt at komme ud uden en kæmpe vinterjakke.
Bukserne fra Malene Birger fandt jeg til en tredjedel af nyprisen på Trendsales, hvilket jeg synes var en passende pris for et par sweatpants;-) Jeg er nemlig ikke helt sikker på om jeg er tryg ved at tage sådan et par bukser på, på arbejde! Kunne I godt finde på det?
Strikken har jeg også vist før, og skoene er seriøst SÅ gamle og slidte at de kun kunne begå sig på et sort/hvid billede:-)
Jeg har desuden fundet mine gamle perleøreringe frem igen, jeg synes det er ret fint, klassisk og diskret. Især de dage jeg har briller på, der kan man altså ikke have store øreringe på, det har vi snakket om før;-)

Rigtig god aften:-)2 kommentarer:

  1. Jeg kunne sagtens finde på at tage sweatpants på på arbejde, men I bruger måske også lidt mere officewear ude hos jer? Det hele afhænger af hvad du ellers har på, bomuld er forbudt! Strik, silke, evt støvler i stedet for sneakers.
    Du rocker den pink strik, by the way!

    SvarSlet
  2. Jakken er virkelig fin til dig!
    Og de bukser er enormt lækre! Og så kan de jo styles på rigtig mange måder - Om de passer til arbejde afhænger dog meget af hvad "reglerne" er :)

    SvarSlet