søndag den 30. marts 2014

SOLbrillerModel HOPE

Model DEPP


Model HOPEJeg har prøvet solbriller fra FOOF, som jeg jo for nylig har fået nye briller fra. Jeg har været super glad for brillerne, så forventningerne til solbrillerne har været rigtig høje. Jeg synes desværre ikke der er helt så mange fede at vælge mellem (efter min smag), som med brillerne. Og da jeg er en super kræsen solbrillebruger, så kræver det lidt ekstra at få mig overbevist!
Jeg valgte at prøve 3 forskellige solbriller, to af den samme model, dog med meget forskellig udtryk. Og så en model som er magen til mine ynglingsbriller. Det er ret vildt hvor stor forskel der er på udtrykket når det er henholdsvis briller og solbriller. Jeg synes de er ret markante som briller, men ret anonyme som solbriller.
Jeg havde på forhånd en favorit, men det viste sig, at jeg desværre ikke rigtig synes de klæder mig:-( Det overaskede mig lidt hvilket par jeg er faldet for, for da jeg kiggede dem igennem på nettet, var det ikke dem der var mit første valg.
Jeg er sikker på jeg bliver rigtig glad for dem jeg har valgt, men jeg venter lidt med at afsløre det;-)
Hvilket par kan I bedst lide? Og har I nogle ynglingsolbriller i det hele taget?

Solbriller  - FOOF
Læderjakke - Vero Moda (ikke i butikker endnu)
Skjorte - Isabel Marant (gammel)
Bukser - By Malene Birger
Støvler - ASH

P.s. undlad venligst at bemærke mærkelige grimasser og knæ i bukserne, vi havde kun lige et par minutter til at tage billeder hos mine svigerforældre.....  Ville ønske man kunne photoshoppe den slags væk;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar