onsdag den 2. april 2014

Ønsker


Traditionen tro vil jeg belemre Jer med min ønskeliste til min fødselsdag, som er rundt om hjørnet! Ikke at jeg føler mig et år ældre;-) Eller det vil sige, i de her dage føler jeg mig 100 år ældre fordi Sylvester har været syg og sørget for at vi har fået så lidt nattesøvn som muligt!
Nå, men ikke desto mindre, så er vanker der et år mere, flere rynker, og slappere hud forskellige steder;-) Men det er ikke skidt det hele, for måske er man heldig at få lidt gaver også. I al beskedenhed har jeg samlet lidt ønsker på en lille collage, så værsgo' mor:-) (og Kim;-))

Jeg ønsker mig rigtig meget nogle helt små guld hoops til ørene, dem ville jeg bruge hver dag. Tørklædet og sweatshirten har jeg drømt om længe nu, og vil bare rigtig gerne have det liggende i skabet! Og så er jeg (better late than never) også blevet vild med kobber kubus stagen, den er faktisk ret flot. En bog om Chanel, som er min all time største inspirationskilde, ønsker jeg mig helt vildt meget. Produkter fra Rudolph Care, og guldsandaler, så kan sommeren bare komme an:-)

Har I nogle tilføjelser af skønne ting jeg kan ønske mig?? :-)

4 kommentarer:

 1. Super fede sandaler! Åh jeg har altid et hav af must haves skrevet op på min mobil, men lidt inspiration her: http://www.blueeyedflower.dk/2014/02/10/luksus-fodselsdagsonsker/

  SvarSlet
 2. Du ser heller ikke et år ældre ud ;) Elsker at dine fødselsdag er lige før min, så jeg kan få inspiration til min sørgeligt korte ønskeliste. Vil helt sikkert ønske mig MB tørklædet, når nu jeg ikke har råd til Lala Berlins cashmere udgave af partisan tørklædet.

  SvarSlet
 3. Det lyder som nogle hårde dage, jeg håber snart, han er på toppen igen :)

  Jeg har som bekendt sweatshirten, og jeg knuselsker den! Der ud over står tørklædet også højt på min ønskeliste, men jeg satser på at finde det nedsat med 40%, når udsalget starter!

  SvarSlet
 4. Dejlige gaveønsker... Jeg har lige en enkelt Lyngbyvase, Angulus støvler og Finnsdottir fyfads stager på min ønskeliste som er om 1 uge :o)

  SvarSlet