lørdag den 30. august 2014

Blogtanker

Her er lidt Instagram billeder fra det sidste stykke tid. Jeg har to måneder til termin og er allerede vildt utålmodig.

Min blog har været meget stille det sidste lange stykke tid. I mit liv har der været et stort vivar af begivenheder, beslutninger og mange tanker. Jeg har haft svært ved at forene de to, altså det virkelige liv og bloglivet. Hvor meget eller hvor lidt skal jeg dele? Det har før været i mine tanker, jeg har dog ikke fundet det endelig svar. Men nu er jeg nået til at punkt, hvor jeg føler at der er nødt til at være lidt mere på spil hvis jeg skal fortsætte med at blogge.
Jeg blev vildt inspireret af Jeannettes indlæg, hun har sat ord på mange af mine tanker. Jeg tror jeg er nødt til udfordre mig selv lidt mere, end til "bare" at vise billeder af en ny taske, eller en ny sofapude. Der skal stadig være plads til kreaprojekter, shopping og familieliv, men min ambition er også at komme med lidt flere tanker fra mit liv.
Jeg har lige læst "Charlie Hotel Oscar Kilo" af Maise Njor og Camilla Stockman igen, og jeg bed virkelig fast i en ting som Maise Njor skriver, da hun reflekterer over det at dele ud af sit private liv. Hun når til den konklusion at man jo ikke mister noget af sig selv, ved at dele ud til andre. Og det synes jeg er så fint formuleret.
Jeg giver det her bloggeri en chance til, og så håber jeg I stadig er derude til at læse med?
Jeg er i gang med et indlæg om hvordan det var da vi fik Sylvester, det har fyldt meget i mine tanker det sidste halve års tid, da vi jo snart skal have en lillebror. Det håber jeg I vil tage godt i mod.

8 kommentarer:

 1. Fuld forståelse med de tanker herfra. Og nu er hvor lillebror er på vej snart. ☺️.. Jeg er jo helt vild med din iPhone cover.. Købte makeuptasken magen til af dig og jeg er SÅ glad for den. Så jeg er lidt misundelig. Sig til hvis du bliver træt af den 😉. Dejlig søndag 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar:-) du kan bare sende mig en mail hvis du mangler et Iphone cover;-) Og tak for de rosende ord, det varmer:-)

   Slet
 2. Jeg har stadig lyst til at følge med. God søndag til dig.

  SvarSlet
 3. Jeg er begyndt at blogge her i sommer og var fra starten bævende overfor det (det er jeg stadig;-)) fordi jeg vidste, at for mig giver det ikke mening at blogge, hvis det ikke er personligt. Jeg tænker, at det vel kræver mere mod, men potentielt er mere givtigt? Men det er selvfølgelig kun dig selv, der kan afgøre det.
  Jeg skrev et indlæg i fredags: "det skal være sandt" om mine egne tanker om det.
  Jeg vil gerne læse med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er nødt til at være lidt personligt, men det er jo igen også meget forskelligt fra person til person hvornår noget er personligt;-) Og tak fordi du læser med:-)

   Slet
 4. Synes, at det lyder dejligt med lidt mere af dig på din blog. Det giver en god følelse af nævær, som jeg rigtig godt kan lide. Hermed ikke sagt, at der ikke også skal være plads til at vise nyt tøj/boligting/taske/osv. eller billeder af hverdagen, for det er jo også en del af dit liv.

  Selv har jeg fra starten af min blog - som kun lige er tilbage i februar i år - ikke kunnet andet end at give af mig selv, men jeg skriver så også med et lidt andet fokus end dig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ideelle er nok en kombination, også for at det bliver sjovt for een selv:-) Og tak for din kommentar:-)

   Slet