lørdag den 6. september 2014

Fall wishes


Hvor er jeg glad for at I gider skrive kommentarer til mig, tusind tak for det! Jeg kommer tilbage til dem i forrige indlæg i morgen:-)
Jeg har en lille tradition med at vise Jer hvad jeg kunne tænke mig at kaste mine hårdt tjente penge afsted efter. Og selvom jeg er højgravid, så stopper det altså ikke shoppetrangen. Denne her collage viser ret godt hvordan jeg gerne vil se ud i efteråret, altså når jeg har født. Jeg satser på at skjorter i lange baner bliver min redning i forhold til amning. Jeg tror aldrig jeg har haft en ternet skjorte før, det kan blive lidt maskulint synes jeg, men den her fra Zara synes jeg er SÅ flot og enkel. Den har jeg faktisk allerede bestilt.
De sorte fake læder leggins har jeg (og mine kollegaer) lavet, og de er VIRKELIG et godt bud på den falske vare, hvis man ikke lige har en masse tusind kroner til ægte læder. Jeg har dem selv, og vil bruge dem uden babymave, men med skjorten til. Støvlerne med leo print står der bare mit navn på, dem vil jeg også gerne have, ja og de andre ting også. Jeg mangler rigtig meget en ny pung, og jeg synes jeg er voksen nok til at få mig en ordentlig een af slagsen, og den her er den flotteste der findes synes jeg.
Kan man egentlig ønske sig barselsgaver til moderen også??;-)

Pung fra MIU MIU - set hos Mytheresa
Leggins - Vero Moda
Jakke fra Isabel Marant - set hos Mytheresa
Støvler - ZARA
Strik - Nue Notes
Skjorte - ZARA

Hvad har I på ønskelisten?

4 kommentarer:

 1. Hvor er det fine ting. Jeg nød også rigtig godt af skjorter da jeg ammede. Hvor bliver det spændende det hele for jer med en lille baby i huset. Lykke til.
  PS hvilket program bruger du til dine collager de er så fine
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Også ternede skjorter, har kig på en fra Weekday, men denne er næsten pænere, synes jeg... Og så skal jeg ha' mig noget groft strik og en vid nederdel.

  SvarSlet
 3. Fine ting - de leggings og skjorten kunne jeg også godt blive fristet af :-)
  /tina

  SvarSlet
 4. Hey cool blog, just wondering what anti-spam software program you use for comments as a result of i get heaps on my blog. Anyway, in my language, there usually are not a lot good source like this....Cccam Server

  SvarSlet