mandag den 15. september 2014

Fødselsdags weekend og en lille afsløringI weekenden har vi fejret min store dreng, der er blevet 4 år. Som alle andre forældre, så forstår jeg ikke hvor tiden bliver af. Han er så stor, klog, sjov, skør, stædig og kærlig at jeg slet ikke kan forstå jeg selv har lavet ham;-)
Han er helt opslugt af at spille Angry Birds her på billederne, som er taget i går, hvor vi slappede af hele dagen, ovenpå fejring både fredag og lørdag. Vi skulle bare lige een ting i går, nemlig ned og se vores nye hus igen. Nu er handlen endelig, huset er vores, og vi får nøglerne i slutningen af næste måned, 4 dage før min termin. Vi skal flytte til Gl. Rye, og vi GLÆDER os helt sindsygt.
Jeg er lidt af en tryghedsnarkoman, og jeg har altid forestillet mig at jeg/vi skulle blive i århus, men det var indtil vi "opdagede" vores nye sted. Jeg er slet ikke tvivl om at vi hurtigt falder til, og bliver glade for at bo der. Det sværeste for mig er faktisk børnehaveskift for Sylvester (som ikke ved det endnu, kun at vi skal flytte) Men han skal nok klare det, og så sød som han er, så får han hurtigt nye venner <3
Kan I have en dejlig uge derude:-)

6 kommentarer:

 1. Det skal nok blive godt og Sylvester er så heldig at han får masser af nye venner. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Tillykke med store Sylvester! Det er nemlig så vildt, at vi kan lave noget så fint som de små størrelser. Og lige om lidt får du endda en til!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke gammel r er virkelig også en smuk by, der kom jeg meget som barn.

  SvarSlet
 4. tillykke med både Sylvester og nyt hus. Der er da virkelig sket noget siden vi talte sammen sidst :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med Sylvester endnibengang :0)
  Spændende med det nye hus og jeg syntes jo at den del af Jylland er helt fantastisk.. Det meste af min familie bor i og omkring Brædstrup og min farfar og farmor boede i Sdr. Vissing. Så kender en smule til området men har dog aldrig været i gl. Rye

  SvarSlet