onsdag den 8. oktober 2014

Baby ønsker


Om 3 uger har jeg termin, og jeg har endelig fået sorteret og kigget alt igennem fra Sylvester. Selvom der er meget der kan bruges igen, så synes jeg faktisk vi mangler overraskende mange ting. Og så har min smag altså også ændret sig lidt i løbet af de sidste 4 år.
Vi mangler for eksempel en ny sengerand, et ekstra sæt baby sengetøj, vanter og varmt tøj. Jeg håber meget at nogle af ovenstående ting kan give inspiration til barselsgaver;-) Jeg er ihvertfald helt sikker på at vores lillebror vil blive mægtig glad for det hele;-)
Jeg mangler egentlig ikke en pusletaske, den er bare ret grim den jeg har (der hørte med til barnevognen), så jeg gad egentlig godt være lidt mere fancy på det område:-) Den røde FUB dragt synes jeg er helt vidunderlig, og så elsker jeg altså rød til drenge også.

Jeg har fundet det hele på Lillelykke, på nær giraffen som jeg har fundet her, hvor der er også er rigtig mange fine babyting. Jeg har blandt andet allerede købt det her fine babytæppe.

Har I nogle gode ideer til barselsgave ønsker?

1 kommentar:

  1. Det er godt nok også fint, det tæppe! Og til en yderst rimelig pris. Jeg stemmer helt sikkert for rødstribet dragt fra Fub til lillebror! Vi har især leggings og cardigans fra det mærke og det er kæmpe favoritter.

    SvarSlet