søndag den 26. oktober 2014

En æra er slut

Det her indlæg begyndte jeg faktisk på i torsdags, men fik det ikke gjort færdigt. I går flyttede vi, og nu kan jeg endelig sidde lidt med Ipad'en og gøre det færdigt! Men jeg må gemme et billed resume for 2014 til en anden gang, for de ligger på computeren som pt står begravet i flyttekasser! 
Jeg har ikke født endnu, men med termin på onsdag så kan alt jo ske;-) og jeg har det seriøst som om min krop er ved at være færdig med at gravid, især ovenpå sådan en flytning, så er jeg nærmest ved at gå midtover!!!
Jeg håber I har haft en god weekend derude:-)

Teksten nedenfor skrev jeg i torsdags sammen med indlægget:-)

2012

På lørdag skal vi flytte, og selvom vi glæder os helt vildt meget til at bo i vores nye hus, så er det altid vemodigt at forlade et sted også. Et sted vi har boet i 3 år, og som er fyldt med minder. Vi flyttede hertil fra København et par dage før den 1. januar 2012, dengang var Sylvester knap 1 1/2 år, og efter 5 år i København var det lidt som at begynde forfra i Århus, selvom jeg faktisk kommer herfra.
Jeg havde egentlig ikke forestillet mig at vi ville flytte længere væk fra Århus, men sandheden er at jeg altid har haft en drøm om at komme længere ud på landet, det var bare først da vi var i Gl. Rye at jeg vidste at det lige var DET sted jeg havde drømt om, og heldigvis havde Kim det på helt samme måde.
Mens vi har boet her, er der selvsagt sket lidt af hvert, både stort og småt. Men mest af alt har det været hverdag med arbejde, familieliv, fødselsdage, jul, ferier og alt det ind imellem. Nu flytter vi, og vi skal have en lillebror lige om lidt, så jeg er sikker på det nye sted nok hurtigt skal komme til at føles som hjem.
Jeg har lavet lidt billedspam fra de sidste 3 år her på bloggen, en lille "trip down memory lane" om man vil. Det er tydeligt at se at den også har udviklet sig, og at jeg undervejs har fået et nyt og temmelig meget bedre kamera;-)


2012

2013

2013

2013


5 kommentarer:

 1. Dejlige tilbageblik :) Det er altså også ret mærkeligt at vide, at næste gang jeg skal besøge dig, er det ikke i den sædvanlige, hyggelige, højloftede stue! Men jeg glæder mig til at komme til Gl Rye og beundre lillebror :)

  SvarSlet
 2. Fine tilbageblik. Håber I kommer godt på plads og at den kommende fødsel går godt.
  /tina

  SvarSlet
 3. Dejlige gensyn, jeg havde rent glemt du havde sådan et lækkert pandehår engang ;)

  SvarSlet
 4. Fantastiske billeder af nogle dejlige år. Held og lykke i det nye hus og jeg håber du får en fantastisk fødsel denne gang :0)

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt og fint indlæg, elsker billedstormen.

  - Anne

  SvarSlet