onsdag den 26. november 2014

Kalenderlys


 Tusind tak for Jeres søde hilsner til os <3 Vi er stadig ved at finde op og ned i det her familieliv som 4. Vi er heldigvis blevet velsignet med en meget nem baby (nu håber jeg ikke at jeg jinxer det!!!), han er simpelthen så mild og sød. Desværre sover han stadig mere om dagen end om natten, så jeg er lidt træt, og kan ikke lige helt se hvornår jeg igen kan komme til at føle mig frisk og udhvilet;-)

Jeg har haft tid til en lille smule krea, og har lavet årets kalenderlys. Jeg er ikke så meget til traditionelt julepynt og farver, og jeg kan slet ikke lide nisser. Så derfor er jeg gået efter et mere vinteragtigt udtryk, frem for julet. Inspirationen er sådan kommet lidt forskellige steder fra, blandt andet fra en adventskrans som Julia tidligere har lavet med sukkulenter som pynt, som jeg synes var så flot.

Urtepotten er en jeg havde i forvejen fra Hay, ellers er det bare jord, grankogler, sukkulenter og en glimmer isbjørn fra Kvickly. Jeg har sat lyset fast  noget ler nede i jorden for at det stod fast, ulempen er så at man ikke kan brænde til den 24. men så må vi bare spare lidt på de andre tal:-)

Har I et godt tip til en adventskrans som er lidt utraditionel?

1 kommentar:

  1. Prøv at kigge på Emily Salomons blog. Hun har lige lavet den skønneste udgave af advents"krans".

    Min nr to rundede et år i mandags. Jeg har brugt laaaaaaaang tid på at omstille/indstille mig på at være mor til to - og ikke en. Er ikke helt rodfæstet i rollen endnu - men er godt på vej.

    SvarSlet