søndag den 14. december 2014

All I want...

Ur fra BOSS, hue fra BOSS BLACK, Bog af Robin Skjoldborg, løbevanter fra Falke, støvler fra Wolverine

Jeg har lavet et juleønske indlæg i samarbejde med Stylepit, jeg har lavet en collage med ønsker til mig selv, og så med én til de dejlige mænd i vores liv. Det er så tit vi har fokus på børnene, men helt ærligt, nogen gange er der også andre der fortjener lækre sager. Jeg ved i hvert fald at min mand gør, han er den bedste at være gift med. Vi har haft rigeligt at se til den sidste tid, og jeg har tilmed været mega syg i mange dage, så han har ligget vandret de sidste mange uger, for at sørge for vores lille familie.
Min mand har en meget klassisk smag, og jeg ved han vil kunne lide ovenstående ting. Fotobogen er nok mest mig der synes er ret så fantastisk.
Æggebægre fra Royal Copenhagen, sports BH fra Nike, støvler fra UGG, Body fra Selected, armbånd fra AnniLu, øjenskygge fra Youngblood


Jeg synes nu heller ikke at jeg skal snydes for noget lækkert, nu hvor jeg næsten lige har født og alt muligt, så jeg ville da blive ret glad hvis der lå nogle af de fine ting under træet. Jeg gad især godt have et par grå UGG støvler til de mange ture med barnevognen, en ny sports BH til når min krop er klar til løbeture igen, og den fine bodystocking til at have under en skjorte.

Hvad ønsker du dig allermest?

2 kommentarer: